MVO4Holland 06 – 51199633

"Voor een MVO traject op maat met resultaat"

Onze adviseurs

Wij, de adviseurs van MVO4Holland, werken als onafhankelijke zelfstandige. Daardoor zijn wij flexibel; kunnen elkaar vervangen en werken wij vanaf begin tot einde gemotiveerd om uw MVO traject tot een goed resultaat te brengen. Onze adviseurs hebben brede ervaring opgedaan bij verschillende type bedrijven en organisaties. Wij hebben ervaring met kwaliteits-, arbo- en milieumanagementsystemen; met prestatieladders (CO2 en MVO) als ook productcertificaten en branche gerichte eisen en keurmerken. Onze ervaring ligt in het adviseren over, en het beoordelen van deze verschillende normen en instrumenten. Daarbij vinden we het belangrijk om niet alleen mee te denken, maar ook kritisch te zijn.

Birgit van Oijen

Birgit van Oijen drs ing>>

Birgit adviseert bedrijven en overheden en geeft trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid, milieumanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij heeft ruime ervaring in het auditeren van managementsystemen.

foto wordpress2

 

 

 

 

 

 

 Jolien van der Werff>>

Jolien draagt zorg voor een snelle en praktische implementatie van managementsystemen en geeft trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu, informatiebeveiliging & milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarnaast voert zij interne – en leveranciersaudits uit en heeft zij zich gespecialiseerd in de AEO-implementatie binnen de Transport en Logistiek branche.

Leo van den Berg

Leo van den Berg>>

Leo adviseert bedrijven op het brede terrein van veiligheid; voert RI&E’s uit, richt zich op voedselveiligheid (HACCP)  en veilig werken thema’s (VCA, VCU, EX-OX-TOX). Verder geeft hij VCA-trainingen en voert hij VCA- en milieu-audits uit.

  • MVO4Holland Salland Twente
  • Een persoonlijke kennismaking : Leo van den Berg
  • Alle artikelen die Leo heeft geschreven: Blogs Leo
  • Leo op social media: LinkedIn.
  • Zijn uitgebreide CV: Leo van den Berg CV
  • Hij is bereikbaar op tel. 06 – 44999092 / email: bergL@mvo4holland.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s