MVO4Holland 06 – 51199633

"Voor een MVO traject op maat met resultaat"

MVO Compliment

Compliment2015
Wat is het?

Het MVO4Holland Compliment is een compliment op het gebied van duurzaamheid.

Wat zegt het om een MVO4Holland Compliment te krijgen?

Het is een erkenning van MVO4Holland voor de duurzaamheidsprestatie van uw organisatie. Het compliment laat zien dat uw acties en resultaten op het gebied van duurzaamheid gezien mogen worden. Ze tonen aan dat er goede voorbeelden bestaan om te werken aan duurzaamheid en dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om te starten en te verbeteren. Met andere woorden: ga zo door!

Hoe gaat het in z’n werk? 

U neemt telefonisch contact met ons op. Door middel van een interview van maximaal 1 uur bespreken wij samen met u uw duurzame inspanningen en resultaten. Op basis van dit interview heeft u een duidelijk beeld welke duurzame resultaten zijn geboekt die de moeite waard zijn om te delen. Ook geeft het u inzicht in de quick wins op het terrein van het behalen van duurzame resultaten.  Zichtbaar duurzame verbeteringen zullen wij belonen met het MVO4Holland compliment. Daarnaast ontvangt u van ons een handig gerubriceerd overzicht van uw duurzame resultaten met tips hoe u de ontwikkelingen periodiek kunt bijhouden; aangevuld met een overzicht hoe u effectief over uw duurzame resultaten kunt communiceren met belanghebbenden zoals uw opdrachtgevers, relaties, leveranciers en medewerkers.

Een organisatie ontvangt dit compliment als MVO4Holland ziet dat er inspanningen gedaan zijn, verbeteringen gerealiseerd zijn die de moeite waard zijn om te delen. Het MVO4Holland compliment wordt altijd voor het lopende kalenderjaar uitgegeven. Uiteraard kunt u het nieuwe kalenderjaar weer contact met ons opnemen voor vernieuwing van het MVO4Holland compliment omdat u graag blijvend uw duurzame resultaten op een unieke wijze onder de aandacht van geïnteresseerden en belanghebbenden wilt brengen.

En dan?  
U krijgt van ons het digitale exemplaar van het compliment dat u op uw website kunt plaatsen met een link naar de website van MVO4Holland/Compliment. Wij vermelden op onze website waarom wij u het compliment hebben gegeven met een link naar uw website. De concrete voorbeelden van uw duurzame acties of resultaten vermelden wij dan, na uw toestemming, op onze website.

U kunt het compliment als beeldmerk toevoegen aan uw communicatie uitingen van uw bedrijf zoals uw bedrijfsbrochure, inkoopvoorwaarden, jaarverslag e.d.

Wat zijn de kosten? 

De kosten voor dit product zijn € 125,–

Investeren in doorgeven

Door vermelding van uw ervaringen op onze website geeft u andere geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheid om van u te leren of om contact met u op te nemen voor een nadere kennismaking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s