MVO4Holland 06 – 51199633

"Voor een MVO traject op maat met resultaat"

Ons deskundigennetwerk

Voor aanvulling op onze dienstverlening maken wij gebruik van deskundigen.

 ASSN Afvalstoffen Service Nederland ondersteunt bedrijven bij het duurzaam laten verwijderen van gevaarlijke afvalstoffen.Wij werken met hen samen op het specifieke terrein van het duurzaam laten verwijderen van gevaarlijke afvalstoffen.
 Certwell Certwell is gespecialiseerd in persoonscertificering. Met producten als het online toetsplatform; het Certwell Certificeringspaspoort (het eerste Nederlandse fraudebestendige diploma); certificeringsregisters en het e-portfolio.Wij kunnen onze dienstverlening aanvullen met de producten van Certwell èn ze integreren in ons concept “duurzame werkomgeving” of verwerken bij optimalisatie van de HR-processen van uw onderneming.
 energygo_logo EnergyGO adviseert, onderzoekt en ontwikkelt diensten en producten voor het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Wij kunnen onze dienstverlening aanvullen door een gecombineerde duurzame scan uit te voeren; een energie- en MVO-scan.
 Fira Fira registreert en valideert duurzaamheidsinformatie en MVO-prestaties.Wij kunnen onze dienstverlening aanvullen met gebruik van de software van FIRA om MVO-prestaties van ondernemingen in kaart te brengen.
 Nieuwetijdscommunicatie Als mensen of organisaties in verbinding staan met zichzelf, met elkaar en met hun omgeving, dan zal er een duurzame verbinding ontstaan. Zo werkt het ook met de communicatie. Nieuwetijdscommunicatie is communicatie waarbij er een duurzame verbinding wordt gecreëerd op basis van de 7 elementen van duurzame communicatie.Wij werken samen met Nieuwetijdscommunicatie op het gebied van duurzame communicatie & storytelling.
 Safetyvice Wij werken met Safetyvice samen op als wij een beroep moeten doen op een MVK’er; voor RI&E’s in het kader van de Arbowet en bij veilig werken: VCA; VCU, EX-OX-TOX.
 VAPM internetlogo  Voor het verzorgen van drukwerk werken wij samen met Van Aalst Printmanagement. Zij selecteren met zorg hun leveranciers op duurzaamheid; door printwerk te combineren; machines efficiënt in te zetten en door voor de duurzame variant van grondstoffen te kiezen. Zij zijn als het ware onze “MVO-waakhond” als het gaat om ons druk- en printwerk.
 Creathos
 Op het terrein van ethiek werken wij samen met Saskia van der Werff van de Academie van Creathos. . Als gespreksbegeleider biedt Saskia veel ruimte voor het laten ontdekken van de eigen wijsheid. Als filosoof stelt Saskia vragen, die indringend, onderzoekend en losmakend kunnen zijn. Vanuit kritische betrokkenheid brengt zij vernieuwende inzichten naar boven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s